The smart Trick of اینورتر زیمنس That No One is Discussing

اکسترودرها معمولا در صنایعی مانند پلاستیک، فرآوری مواد غذایی و داروسازی استفاده می شوند. درایو زیمنس کنترل دقیق سرعت موتور اکسترودر را امکانپذیر می کند.

هر کدام از این سری‌ها ویژگی‌های خاص خود را داشته و در کاربردهای گوناگون مورد استفاده قرار می‌گیرد. در ادامه به بررسی هر یک از این سری‌ها می‌پردازیم.

خواستم بدونم در حالت چپگرد و راستگرد با کدوم حالت می‌شود دور هم کم کرد یعنی با وصل di1 با دور کامل به صورت راستگرد می چرخد و با آمدن di3 فرکانس به ۱/۴ می رسد و همین جور بر عکس با وصل di2 با دور کامل به صورت چپگرد می چرخد و با آمدن di3 فرکانس به ۱/۴ می‌رسد لطفا پارامتر ها بیان کنید ممنون

در قسمت های بعدی سعی داریم تا راجع به بهترین سری انواع درایوهای زیمنس بیشتر صحبت کنیم.

در صورت تغییر وضعیت موتور از مثلث، تسمه­‌های مسی را دو برابر کنید تا به حالت قبلی بازگردد.

از بین اینورتر های زیمنس اینورتر تک فاز این برند از اینورتر های برتر است که در حقیقت در ناحیه ورودی برق را به صورت سیستم تک فازی دریافت می کند و در قسمت خروجی به شکل سه فاز خارج می کند.

اینورترها با کنترل دقیق بر روی موتورهای الکتریکی باعث افزایش بهره‌وری و کاهش مصرف انرژی می‌شوند.

برای درک نحوه عملکرد اینورتر زیمنس، ابتدا بهتر است با ساختار آن آشنا شویم.

استفاده از اینورتر زیمنس الکتروموتور بدون اتصال آن به اینورتر عمدتا موجب می شود تا هنگام راه اندازی الکتروموتور، موتور همه ولتاژ شبکه خود را تجزیه کند.

از جمله مهمترین تغییرات ایجاد شده در درایوهای زیمنس می توان به موارد زیر اشاره کرد:

درایو زیمنس به دلیل قابلیت اعتماد بالا و گستردگی رنج توان و قابلیت ها در صنایع مختلفی کاربرد دارد. برخی از مهمترین کاربردهای این تجهیزات عبارتند از:

پاسخ دینامیک، عملکرد بهینه موتور را تضمین می کند. همچنین درایو را برای کاربردهایی که در آن شاهد نوسان بار و تغییر سرعت موتور هستیم مناسب می کند.

این موضوع در صنایع و سیستم‌هایی که نیاز به تنظیم سرعت موتورها دارند، به طور ویژه مفید است.

در واقع درایو تنها دستگاهی است که علاوه بر رفع چالش های راه اندازی، امکان کنترل عملکرد موتور را نیز فراهم می کند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *